Magazijnstellingen

Magazijnstellingen snel uit voorraad leverbaar, tegen een scherpe prijs....Uw magazijnstelling snel op maat, maak gebruik van onze online configurator.

Al 30 jaar actief in de wereld van opslag systemen wat resulteert in een magazijnstelling welke door de vele afmetingen en diverse accessoires naar ieders wens snel te leveren is. We leveren de magazijnstellingen tegen scherpe prijzen daar wij het materiaal zelf importeren of in opdracht laten produceren.

Dé magazijnstelling;

Dit stellingsysteem vindt zijn oorsprong als magazijnstelling, al minstens 30 jaar voldoet dit stellingsysteem als magazijnstelling. 

Nog steeds dé magazijnstelling mede door innovatie en scherpe prijsstelling.
Door de industriële kwaliteit en de vele mogelijkheden uitermate geschikt voor het magazijn.

Vele toepassingen van Magazijnstellingen ;

Magazijninstellingen in bedrijf

Magazijnstelling als archiefstelling

De magazijnstelling is zeer geschikt voor de opslag van uw archief. 

De opslagrekken zijn snel uit voorraad leverbaar, ook een eventuele nabestelling of wijziging van uw magazijnstelling is snel te realiseren.

magazijnstellingen die als archiefstellingen gebruikt kunnen worden

 

Magazijnstelling als opbergstelling;

Probeer ook onze online configurator, u kunt  uw eigen magazijnstelling samenstellen zodat u de betreffende ruimte op maat kunt inrichten. Hoogte, breedte, diepte en het aantal legborden kunt u naar wens aanpassen.

Iederen magazijnstelling heeft opbergrek toepassingen

Magazijnstelling als winkelstelling

We beschikken over een verscheidenheid aan accessoires welke we zodanig kunnen toepassen zodat uw winkel een industriele en eigentijdse uitstraling krijgt.

Betrouwbaarheid, Flexibiliteit, maatwerk en scherpe prijzen zijn onze “speerpunten”.

magazijninstelling als opbergrek winkelstellingen

Magazijnstelling als garderobestelling

Doordat we garderobestangen in onze magazijnstellingen kunnen plaatsen is ons stellingsysteem tevens geschikt als confectiestelling. Bijvoorbeeld t.b.v. een inloopkast of voor bedrijfsmatige opslag van confectie.

De legborden en confectiestangen zijn in stappen van 2,5 cm in hoogte te (ver)plaatsen en eenvoudig weer te verwijderen.

De diverse onderdelen zijn in veel verschillende afmetingen uit voorraad leverbaar.

magazijnstelling als Garderoberekken

 

Magazijnstelling als boekenstelling

De magazijnstellingen zijn geschikt als boekenstelling, door o.a. zijwanden en zijsteunen toe te passen krijgen de boeken geen kans er via de zijkant uit te vallen.

Van boekenkastje thuis tot aan de boekenopslag in de bibliotheek, onze magazijnstelling leent zich er uitstekend voor.

Vanwege de eigentijdse uitstraling en de vele mogelijkheden wordt onze magazijnstelling voor veel toepassingen gebruikt.

magazijnstelling als Boekenkast opbergrek

 

Magazijnstelling als design 'design'stelling;

Magazijnstellingen welke door innovatie beschikken over een breed assortiment accessoires waardoor er in combinatie met het industriële karakter een “Design” kast ontstaat. 

magazijnstelling als Design opbergrekken

De Montage

De montage van de magazijnstellingen kunt u in eigen beheer uitvoeren, tegen een uurtarief van € 40,-- excl. BTW. kunnen wij de montage realiseren. De magazijnstellingen zijn redelijk eenvoudig in elkaar te zetten.....met een beetje handigheid, een hamertje en een accuboormachine is het goed te doen.

 

Klik op onderstaande link voor de montagevideo.