Stellingkast

Stevige industriële stellingkasten, snel leverbaar voor een scherpe prijs...

Stellingkasten;

Stellingkasten bieden uitkomst als er ruimte gemaakt moet worden. Bouw zelf uw kwaliteits stelling met onze configurator.


Wanneer u uw producten bedrijfsmatig wilt opbergen of als u als particulier ruimte wilt maken in uw schuur, garage of zolder dan zijn onze stellingkasten de oplossing.
Wij hebben 30 jaar ervaring in de stellingkasten branche en helpen u graag als er opslagproblemen zijn. Door zelf ontwikkelde producten/accessoires zijn de stellingkasten voor veel toepassingen geschikt.


Stellingkasten tegen scherpe prijzen door eigen import en korte lijnen.


Stellingkast_opbergrek

 

 

Stellingkast voor de particulier;

Als garderoberek, opbergstelling of als designstelling vanwege de industriele uitstraling .  

opbergrek als stellingkastStellingkast als Boekenstelling;


Onze stellingkasten zijn ook geschikt uw boeken een plek te geven, door zijsteunen en/of zijwanden te gebruiken kunnen de boeken niet via de zijkant uit de stellingkast vallen.


Met behulp van onze online configurator kunt u uw stellingkast zelf samenstellen zodat deze de door u gewenste afmeting krijgt.

stellingkast als boekenkast


Stellingkast als “archiefstelling”;


Onze stellingkasten zijn geschikt als archiefstelling, van uw archiefrek thuis tot een bedrijfsmatig archief.


Vaak wordt er voor onze stellingkasten gekozen vanwege de flexibiliteit, de vele afmetingen, de industriële kwaliteit en scherpe prijs. Daarnaast kunnen we de stellingkasten snel uit voorraad leveren en dus ook eventuele nabestellingen of wijzigingen van uw stellingkasten snel realiseren.

stellingkast als archiefstelling

Stellingkast als “garderobestelling”;Door gebruik van confectiestangen in de stellingkasten creëren we een confectierek.
Stellingkasten ook geschikt in een inloopkast of voor bedrijfsmatige opslag van confectie.

De confectiestangen en legborden zijn elke 2,5 cm in hoogte te verstellen en vrij eenvoudig weer te verwijderen.

stellingkast als garderoberek


Als “Design” Stellingkast;


Steeds zijn wij in beweging wat ook ons assortiment ten goede komt. Door eigen productontwikkeling beschikken we over diverse accessoires zodat er in combinatie met het industriële karakter van onze stellingkasten er een “Design” kast ontstaat wat ook bij ontwerpers en architecten niet onopgemerkt blijft.

Wij zeggen; ‘mogelijkheden tot je fantasie stopt’….

Stellingkast als industrieele design kast


Stellingkast als “ Winkelstelling”;


Door innovatie beschikken we vandaag de dag over een verscheidenheid aan accessoires welke we zodanig kunnen toepassen zodat we uw winkel een eigentijds en industrieel karakter kunnen geven.

Flexibiliteit, maatwerk, scherpe prijzen en betrouwbaarheid zijn hierbij onze “Speerpunten”.

stellingkast als winkelstelling


Stellingkast in het magazijn;


Al minstens 30 jaar worden deze stellingkasten in het magazijn gebruikt. Nog steeds dé magazijnstelling mede door scherpe prijsstelling en ontwikkeling.


Vanwege de flexibiliteit, verstelbaarheid en diverse afmetingen kunt u goed uit de voeten met onze stellingkasten.

Daarnaast bieden we graag ondersteuning wanneer u uw magazijn wilt inrichten, onze oorsprong ligt bij A.R.S. Office & Storage B.V. dit bedrijf is gespecialiseerd in magazijninrichting zie ook www.ars-online.nl .

Ons doel is onze klanten snel te kunnen voorzien van de juiste stellingkasten tegen een scherpe prijs.

stellingkast als magazijnstellingenDe Montage;


Het monteren van de stellingkasten van kunt u in eigen beheer uitvoeren, wij kunnen u de montage uit handen nemen tegen een uurtarief van € 40,-- excl. BTW. Onze stellingkasten zijn redelijk eenvoudig te monteren.....met een beetje handigheid, een hamertje en een accuboormachine is het goed te doen.

Stellingkast eenvoudig monteren

Klik op onderstaande link voor de montagefilm.

 

Beschrijving van de montage, Stellingkast ;
Eerst de stijlen (verticale delen) voorzien van voetjes en topdoppen.
We kunnen van 2 stijlen (één voor en één achter) een staander (juk) formeren door de (diepte)dragers in de stijlen te klikken. Deze dragers bepalen ook de positie (hoogte) van het te plaatsen legbord.
Wanneer we bijvoorbeeld 5 legborden "in de hoogte" moeten plaatsen betekent dat dus dat we 5 dragers in de staander klikken op de verschillende hoogtes waar men de legborden wenst.
Als we nu een stellingkast willen plaatsen welke uit 2 segmenten aan elkaar bestaat hebben we 3 verticale staanders nodig....2 "eind" staanders en 1 "midden" staander.
Een "eind" staander bestaat uit 2 stijlen en (in dit geval) 5 dragers aan één zijde. Een "midden" staanders bestaat uit 2 stijlen en (in dit geval) 10 dragers, 5 aan de ene zijde en 5 dragers aan de andere zijde.
Als we nu een "eind" staander en een "midden" staander nemen en daartussen de (in dit geval) 5 legborden in de dragers links en rechts plaatsen hebben we één stellingkast segment, het is nu wel belangrijk de schoring te plaatsen anders grote kans dat de stellingkast omvalt.
We gebruiken "kruis" schoren of "lengte" schoren....deze worden aan de achterzijde van de stellingkast geplaatst, u kunt deze bevestigen met bijgeleverde parkers met een accuboormachine, het bijgeleverde schroefbit dan natuurlijk eerst in de boormachine plaatsen.
Het eerste segment van de stellingkast staat, nu alleen nog de legborden van het 2e segment in de dragers van de "midden" en "eind" staander plaatsen en uw stellingkast staat.