Stellingkast kopen

Stellingkast kopen bij opbergrek.nl

U bent op zoek naar een stellingkast en wilt deze graag snel hebben. Maar welke maat moet het worden en hoe kan ik dat passend krijgen in mijn situatie..?

Hiervoor heeft opbergrek.nl de ideale tool voor ontwikkeld. Eerst de ruimte opmeten en vervolgens in slechts een paar klikken de kast op maat samenstellen met de handige configurator. Klik hier om direct te configureren.

Stellingkasten kopen;

 

Uw stellingkast kopen bij Opbergrek.nl heeft veel voordelen ;

 

-Eigen import, dus scherpe prijsstelling.

-Levering uit eigen voorraad, zeer snelle levertijd en goede service door korte interne lijnen.

-Door eigen productontwikkeling veel accessoires.

-Selectief gekozen betrouwbare partners zoals transporteurs met klantgerichte instelling.

-Op ons lijf geschreven automatisering.

-Betrokkenheid van onze medewerkers.

 

Klanten kiezen onze stellingkasten vanwege de flexibiliteit, de industriële kwaliteit, diverse maatvoeringen en scherpe prijs.

Daarnaast leveren we de stellingkasten snel uit voorraad, ook eventuele nabestellingen of wijzigingen van uw stellingkast zijn snel te realiseren.

Stellingkast kopen voor uw kantoor 

 

Stellingkast kopen voor het magazijn

Ons stellingsysteem vindt zijn oorsprong als magazijnstelling, zeker 30 jaar voldoet dit stellingsysteem als magazijnstelling.

Vanwege de industriele kwaliteit, de vele mogelijkheden, scherpe prijsstelling en innovatie nog steeds dé magazijnstelling. 

stellingkast kopen voor het magazijn

 

Montage van de stellingkast

Het monteren van de stellingkast is eenvoudig en goed in eigen beheer te verzorgen. Bekijk onze montage video, hier in zult u zien dat het eenvoudig te doen is met een hamertje en accuboormachine.